Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ανοιξιάτικες ιώσεις

Η αλλαγή εποχής, οι αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, ευνοούν την διάδοση των ιώσεων! Αλλά εσείς μην ανησυχείτε, γιατί το Σαλέπι από την Πόλη μπορεί να σας θωρακίσει απέναντι στις εποχικές ιώσεις, τα κρυολογήματα και την γρίπη, με τρόπο φυσικό... και χωρίς φάρμακα!!

























Η τονωτική δράση του ροφήματος, η οποία οφείλεται στο αγνό Σαλέπι, δυναμώνει τον οργανισμό, ενισχύει την άμυνά του, τον θωρακίζει απέναντι σε κάθε εποχική αρρώστια.

Η  μαλακτική δράση του, καθώς και η θερμαντική, και η αντιφλεγμονώδης, (οι οποίες εντείνονται με την πολύτιμη συμβολή των μπαχαρικών), βοηθούν τον οργανισμό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, κάθε σύμπτωμα αδιαθεσίας στην εμφάνισή του: Πονόλαιμο, πονοκέφαλο, βήχα, βρογχίτιδα (ακόμα και χρόνια), συνάχι καταρροή, ναυτία, στομαχικές διαταραχές, εντερικά, ατονία, κόπωση, μυϊκούς και ρευματικούς πόνους!

Δοκιμάστε να προλάβετε τις ιώσεις και τα κρυολογήματα με εντελώς φυσικό τρόπο: Πίνετε ένα-δύο (ή και περισσότερα) φλιτζάνια την ημέρα, ευωδιαστό Σαλέπι και θα μείνετε γεροί και δυνατοί! 
Κάτι που είναι ανάγκη για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης: