Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Οδηγίες παρασκευής


Μια ενδιαφέρουσα επισήμανση!

Το Σαλέπι από την φύση του, δεν συνιστάται σαν "στιγμιαίο" ρόφημα. Αντιθέτως πρέπει να βράσει, να 
σιγοβράσει για την ακρίβεια, για να απελευθερωθεί το φυσικό του κόμμι, η βασσορίνη.                                  
Έξι-επτά φορές το έβαζαν και το έβγαζαν από την φωτιά οι παλιοί, μέχρι "να μελώσει", να ελευθερώσει από 
μέσα του όλες τις "μαγικές" του ιδιότητες!  
        Αλλιώς κατακάθεται σαν ζελέ στο φλιτζάνι, που βέβαια ανακινώντας το, το πίνουμε οπωσδήποτε μέχρι τέλους.



           

ΤΑ ΕΥΩΔΙΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ : 

q Περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα.
q Φτιάχνονται τόσο εύκολα, όσο ένας Ελληνικός  καφές!!
q Δεν χρειάζονται καμιά προσθήκη.
q Δεν προκαλούν υπερένταση, αϋπνία, ή εξάρτηση.   
q Πίνονται όλες τις ώρες και όλες τις εποχές!!  





Τρόπος Παρασκευής:


Διαλύστε πολύ καλά ένα γεμάτο κουταλάκι μείγματος σε ένα μέτριο φλιτζάνι του τσαγιού βραστό νερό. Βάλτε το και πάλι στην φωτιά μέχρι να φουσκώσει και θα έχετε όλες τις γεύσεις και τα αρώματα της Πόλης στο φλιτζάνι σας!!  
Η πυκνότητα ή η γλυκύτητα του ροφήματός σας, αφήνεται στην διάθεσή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορείτε να τα σερβίρετε με γάλα, με αφρόγαλα, ή σαντιγί...

                                                                                         






























...και να τα γαρνίρετε με κανέλα, ξύσμα ή τρούφα σοκολάτας, 
με σιρόπι καραμέλας, σοκολάτας, ή μόκκας.




     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης: